Агнешки котлети в марината от дижонска горчица и соев сос и пюре от синьо сирене с картофи

Print Recipe
Агнешки котлети в марината от дижонска горчица и соев сос и пюре от синьо сирене с картофи
Агнешки котлети в марината от дижонска горчица и соев сос и пюре от синьо сирене с картофи
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Основни ястия
Кухня Българска
Време за подготовка 30 Минути
Време за готвене 60 Минути
Порции
Категория Основни ястия
Кухня Българска
Време за подготовка 30 Минути
Време за готвене 60 Минути
Порции
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Сложете ребрата в тава и ги намажете с маринатата. Покрийте ги с найлоново фолио и ги оставете да се мариноват поне 8 часа в хладилника. Обърнете ги няколко пъти, за да сте сигурни, че ще се овкусят равномерно.
  2. Междувременно загрейте сметаната в тиган на висока температура докато започне да къкри. Намалете температурата и оставете сметаната да се редуцира наполовина. Ще отнеме около 10 минути. Добавете сиренето и го разбъркайте, за да се разтопи.
  3. Сложете горещите картофи в голяма купа и ги смачкайте заедно и кората. Добавете горещата сметана и овкусете със сол и пипер. Върнете сместа в тигана. Покрийте го, за да се запази всичко топло.Сложете ребрата с по-месестата страна надолу в загрятата тава. Печете ги докато покафенеят, за около 5 минути. Обърнете ги и ги печете още 5-8 минути, докато станат средно изпечени.Сипете спанака в голяма чиния. Сложете агнешкото върху него, за да омекне спанака. Оставете го така около 10 минути. Сокът на ребрата ще попие в спанака. След това го прехвърлете при картофите и разбъркайте.
  4. Сипете от картофената смес в средата на чиния. Нарежете ребрата, сложете по 2 котлета върху картофите и сервирайте.
Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Агнешки котлети в марината от дижонска горчица и соев сос и пюре от синьо сирене с картофи

Print Recipe
Агнешки котлети в марината от дижонска горчица и соев сос и пюре от синьо сирене с картофи
Агнешки котлети в марината от дижонска горчица и соев сос и пюре от синьо сирене с картофи
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Основни ястия
Кухня Българска
Време за подготовка 30 Минути
Време за готвене 60 Минути
Порции
Категория Основни ястия
Кухня Българска
Време за подготовка 30 Минути
Време за готвене 60 Минути
Порции
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Сложете ребрата в тава и ги намажете с маринатата. Покрийте ги с найлоново фолио и ги оставете да се мариноват поне 8 часа в хладилника. Обърнете ги няколко пъти, за да сте сигурни, че ще се овкусят равномерно.
  2. Междувременно загрейте сметаната в тиган на висока температура докато започне да къкри. Намалете температурата и оставете сметаната да се редуцира наполовина. Ще отнеме около 10 минути. Добавете сиренето и го разбъркайте, за да се разтопи.
  3. Сложете горещите картофи в голяма купа и ги смачкайте заедно и кората. Добавете горещата сметана и овкусете със сол и пипер. Върнете сместа в тигана. Покрийте го, за да се запази всичко топло.Сложете ребрата с по-месестата страна надолу в загрятата тава. Печете ги докато покафенеят, за около 5 минути. Обърнете ги и ги печете още 5-8 минути, докато станат средно изпечени.Сипете спанака в голяма чиния. Сложете агнешкото върху него, за да омекне спанака. Оставете го така около 10 минути. Сокът на ребрата ще попие в спанака. След това го прехвърлете при картофите и разбъркайте.
  4. Сипете от картофената смес в средата на чиния. Нарежете ребрата, сложете по 2 котлета върху картофите и сервирайте.
Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply