Агнешко филе по арабски

Print Recipe
Агнешко филе по арабски
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Кухня Арабска
Време за подготовка 15 Минути
Време за готвене 50 Минути
Порции
Кухня Арабска
Време за подготовка 15 Минути
Време за готвене 50 Минути
Порции
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Агнешкото се нарязва на тънки ленти.
  2. В голям тефлонов тиган без мазнини се запича месото добре от всички страни.
  3. Добавят се червеният пипер и канелата и се пържи още една минута.
  4. Изсипват се нарязаните домати и магданозът, изчаква се да заври и се оставя да къкри под капак 30 мин. или докато агнешкото омекне.
  5. Когато е готово, се сервира с прясно нарязан магданоз.
Recipe Notes

снимки: kliopam.com

Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login

Агнешко филе по арабски

Print Recipe
Агнешко филе по арабски
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Кухня Арабска
Време за подготовка 15 Минути
Време за готвене 50 Минути
Порции
Кухня Арабска
Време за подготовка 15 Минути
Време за готвене 50 Минути
Порции
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Агнешкото се нарязва на тънки ленти.
  2. В голям тефлонов тиган без мазнини се запича месото добре от всички страни.
  3. Добавят се червеният пипер и канелата и се пържи още една минута.
  4. Изсипват се нарязаните домати и магданозът, изчаква се да заври и се оставя да къкри под капак 30 мин. или докато агнешкото омекне.
  5. Когато е готово, се сервира с прясно нарязан магданоз.
Recipe Notes

снимки: kliopam.com

Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login