Бъдете в час с актуалните кулинарни дестинации с Тод Инглиш

index

Сред най-модните кулинарни дестинации за тази година попада Ню Йорк. Голямата ябълка е място, където можете да се запознаете с кухнята на света. Тук е един от най-големите и най-стари китайски квартали. Можете да го обикаляте с часове, забравяйки, че сте в Северното полукълбо, а не в Далечния Изток. Също така на ваше разположение са японска, полска, етиопска, еврейска, мароканска кухня.
На територията на Голямата ябълка е забранена употребата на транс-мазнини в храната, така че кулинарният ви престой, освен вкусен и разнообразен, ще бъде и здравословен.
Само дето в момента там е доста студено. Покрай небивалия мраз, който стегна Северна Америка, по-добре да изчакате по-топли дни, за да стегнете багажа. Сега оставете Тод Инглиш да ви разведе из кулинарните  забележителности на Ню Йорк. Изтъкнатият кулинар, ресторантьор и тв водещ нарича града Обединените нации на храната и ни разхожда по тематичен маршрут, посветен на хляба. Той включва етиопска и индийска пекарна, а после полски традиционни хлебчета и италиански равиоли правени на място.

Не изпускайте „Кулинарните пътешествия на Тод Инглиш“ през седмицата от 15.30 и 20.00 ч. по Фиеста ТВ.

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login