Бриош

Print Recipe
Бриош
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Закуска
Кухня Английска
Порции
Продукти
Категория Закуска
Кухня Английска
Порции
Продукти
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Сложете млякото, маята, яйцето и 1 ч. ч. брашно в купата на миксер. Смесете с гумена шпатула докато съставките се разбъркат добре. Поръсете отгоре с останалото брашно и оставете сместа да почива 40 минути непокрита. След това добавете захарта, солта, яйцата и 1 ч. ч. брашно. Сложете купата на миксера и разбърквайте на ниска скорост една минута.
  2. Докато машината работи, поръсете ½ ч. ч. брашно. След като сместа поеме брашното, увеличете скоростта и разбивайте 15 минути. Тестото трябва да се увие около бъркалката на миксера. Ако това не стане до 10 минути, спрете машината и добавете лъжица две брашно. Продължете да разбивайте до 15-тата минута. Започнете да добавяте маслото – малко по малко. Увеличете скоростта за минута, след това намалете леко и разбивайте 5 минути. Ако тестото не става хомогенно, добавете 1 с. л. брашно. Прехвърлете тестото в голяма, намаслена купа. Покрийте я с фолио и оставете тестото да втасва докато удвои обема си.
  3. Изкарайте въздуха на тестото и отново го покрийте. Приберете го на студено за 4-6 часа. След това тестото е готово за употреба.
Recipe Notes
Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login

Бриош

Print Recipe
Бриош
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Закуска
Кухня Английска
Порции
Продукти
Категория Закуска
Кухня Английска
Порции
Продукти
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Сложете млякото, маята, яйцето и 1 ч. ч. брашно в купата на миксер. Смесете с гумена шпатула докато съставките се разбъркат добре. Поръсете отгоре с останалото брашно и оставете сместа да почива 40 минути непокрита. След това добавете захарта, солта, яйцата и 1 ч. ч. брашно. Сложете купата на миксера и разбърквайте на ниска скорост една минута.
  2. Докато машината работи, поръсете ½ ч. ч. брашно. След като сместа поеме брашното, увеличете скоростта и разбивайте 15 минути. Тестото трябва да се увие около бъркалката на миксера. Ако това не стане до 10 минути, спрете машината и добавете лъжица две брашно. Продължете да разбивайте до 15-тата минута. Започнете да добавяте маслото – малко по малко. Увеличете скоростта за минута, след това намалете леко и разбивайте 5 минути. Ако тестото не става хомогенно, добавете 1 с. л. брашно. Прехвърлете тестото в голяма, намаслена купа. Покрийте я с фолио и оставете тестото да втасва докато удвои обема си.
  3. Изкарайте въздуха на тестото и отново го покрийте. Приберете го на студено за 4-6 часа. След това тестото е готово за употреба.
Recipe Notes
Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login