Дегустация на шоколад утре от 19 ч. в Pure Chocolate and Wellness

10417667_262037127316247_7828110072049996642_n

Pure Chocolate & Wellness ви кани на поредната дегустация на шоколад от ексклузивната колекция на бутика.

Дегустацията ще протече в тихата атмосфера на шоколадовия бутик, където ще имате възможността да вкусите от 6 различни видове шоколад, специално избрани заради тяхната уникална изразителност и характер.

Процесът на дегустиране има за цел да ви научи как да използвате всичките си сетива, за да може най-пълноценно да се насладите на тази така наречена «храна на боговете» и как да разграничавате отделните вкусови нюанси, тъй като различните сортове какао имат многопластов вкусов профил.

Не на последно място дегустацията на шоколад има силен терапевтичен ефект. Съзнанието се фокусира към настоящия момент, което позволява изцяло да преживеем удоволствието и да се отдадем на магията на шоколада.

Отношението към шоколадите, които се опитват, съзнателния подход към тяхното дегустиране и споделените моменти на наслада с другите правят шоколадовата дегустация едно приятно и незабравимо преживяване.

Специално селектираните шоколади в бутика са изцяло веган и не съдържат никакви животински продукти. Те са изработени ръчно с едни от най-ароматните сортове какао и не съдържат никакви изкуствени примеси и добавки.

Заповядайте на едно вкусно пътешествие, което ще отвори сетивата ви към различното, интерестното и полезното.

МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ !

Участие само с предварително записване в
Pure Chocolate and Wellness
(работно време: вторник – събота 14:30 – 18:00)

Цена за участие 12 лева

www.purechocolateandwellness.com

За контакти и повече информация:
0877 68 66 78 Маги Кърлет

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login