Домашни Snickers десерти

Print Recipe
Домашни Snickers десерти
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Десерти
Порции
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Най-долният слой е шоколад. Той се прави от 1 и 1/4 чаши мляко и шоколадови стърготини и се добавя 1/4 чаша фъстъчено масло. Разтопете съставките заедно в тенджера или микровълнова фурна, след което те се изсипват в тава. Оставете да изстине сместа и да се втвърди напълно.
  2. Следва нуга слой от: 1/4 чаша безсолно масло, 1 чаша захар, 1/4 чаша кондензирано мляко, 1/4 чаша фъстъчено масло, 1 и 1/2 чаена чаша фъстъци - нарязани, екстракт от 1 ч.л. ванилия,Разтопете маслото в тенджера. Добавете захар и мляко, като се разбъркват. Оставете да заври. Нека ври за 5 минути, като се разбърква от време на време. Добавете фъстъчено масло и ванилия, като се разбъркват до получаване на гладка смес. Изключете котлона и добавете фъстъците, след това се изсипва сместа върху долния слой от шоколад. Оставете да изстине напълно.
  3. Следва карамел слой от карамел и 1/4 чаша сметана за разбиване. Смесете съставките в тенджера на слаб огън. Разбърквайте от време на време, докато стане гладка смес - това е около 10 минути. Залейте и нуга слоя. Оставете да се охлади напълно.
  4. Завършете със слой шоколад.Той се прави от 1 и 1/4 чаши мляко и шоколадови стърготини и към тях се добавя 1/4 чаша фъстъчено масло, както и в най-долния шоколадов слой. Разтопете съставките заедно в тенджера или микровълнова фурна, след което ги изсипете върху карамела. Оставете да изстине и да се втвърди напълно.
  5. Сложете ги в хладилника - най-малко един час преди сервиране, след това се нарязва.
Recipe Notes

Снимки: http://www.howsweeteats.com

Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login

Домашни Snickers десерти

Print Recipe
Домашни Snickers десерти
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Десерти
Порции
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Най-долният слой е шоколад. Той се прави от 1 и 1/4 чаши мляко и шоколадови стърготини и се добавя 1/4 чаша фъстъчено масло. Разтопете съставките заедно в тенджера или микровълнова фурна, след което те се изсипват в тава. Оставете да изстине сместа и да се втвърди напълно.
  2. Следва нуга слой от: 1/4 чаша безсолно масло, 1 чаша захар, 1/4 чаша кондензирано мляко, 1/4 чаша фъстъчено масло, 1 и 1/2 чаена чаша фъстъци - нарязани, екстракт от 1 ч.л. ванилия,Разтопете маслото в тенджера. Добавете захар и мляко, като се разбъркват. Оставете да заври. Нека ври за 5 минути, като се разбърква от време на време. Добавете фъстъчено масло и ванилия, като се разбъркват до получаване на гладка смес. Изключете котлона и добавете фъстъците, след това се изсипва сместа върху долния слой от шоколад. Оставете да изстине напълно.
  3. Следва карамел слой от карамел и 1/4 чаша сметана за разбиване. Смесете съставките в тенджера на слаб огън. Разбърквайте от време на време, докато стане гладка смес - това е около 10 минути. Залейте и нуга слоя. Оставете да се охлади напълно.
  4. Завършете със слой шоколад.Той се прави от 1 и 1/4 чаши мляко и шоколадови стърготини и към тях се добавя 1/4 чаша фъстъчено масло, както и в най-долния шоколадов слой. Разтопете съставките заедно в тенджера или микровълнова фурна, след което ги изсипете върху карамела. Оставете да изстине и да се втвърди напълно.
  5. Сложете ги в хладилника - най-малко един час преди сервиране, след това се нарязва.
Recipe Notes

Снимки: http://www.howsweeteats.com

Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login