Доматен сок – стерилизиране

Print Recipe
Доматен сок - стерилизиране
Напитка
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Напитки
Кухня Българска
Порции
Категория Напитки
Кухня Българска
Порции
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Доматите се измиват, нарязват се на половинки или четвъртинки, почиства им се зелената част около дръжката. Смилат се с машинка, овкусяват се със сол и по желение магданоз. Наливат се в буркани или бутилки. Стерилизират се за 15 мин., като времето се засича от момента, в който заврат.
Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login

Доматен сок – стерилизиране

Print Recipe
Доматен сок - стерилизиране
Напитка
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Напитки
Кухня Българска
Порции
Категория Напитки
Кухня Българска
Порции
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Доматите се измиват, нарязват се на половинки или четвъртинки, почиства им се зелената част около дръжката. Смилат се с машинка, овкусяват се със сол и по желение магданоз. Наливат се в буркани или бутилки. Стерилизират се за 15 мин., като времето се засича от момента, в който заврат.
Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login