ЕТО Я НАЙ-МОЩНАТА БИЛКА ЗА ОТСЛАБВАНЕ! (РЕЦЕПТА)

 

Невероятна билка води до отслабване по особено мощен и бърз начин!

Природните средства за отслабване са все по-търсени, защото те подобряват цялостно здравето на човека. Мнозина прибягват до специални билки. Една от тях е считана от доста специалисти в тази област като най-мощното средство за сваляне на килограми. Става дума за индийски живовляк.

Тази билка е препоръчвана от много диетолози, тъй като в нея се съдържат голям брой фибри, които помагат за скоростното задвижване на червата. Тя задейства отделителната система много бързо и по този начин храната се усвоява лесно, което пък води до отслабване, пише Doctorbg.net.
Най-ценното при тази рецепта е, че тя води не просто до отслабване, но и до цялостно пречистване на червата. Много е полезна при хора с нарушена обмяна на веществата, страдащи отзапек, гастрит или други стомашни проблеми.За да използвате индийски живовляк именно като средство да свалите излишните си килограми, ви е нужно да го приложите в проста, но ефективна рецепта. Поставяте 1 суп. лъж. от билката в една ч. чаша вода. Температурата на водата не е от значение. После подсладявате с малко мед (около 1 ч. л.). Накрая изпивате цялото количество. Това става на гладно, което значи, че не бива да ядете нищо до 1 час след консумацията. Можете да прилагате рецептата веднъж дневно.

Живовлякът като цяло се използва в алтернативната медицина от много години насам. Той е отлично средство срещу анемия, разширени вени, кръвотечение, разстройство, цистит, гъбички на краката, камъни в жлъчката и др.

Билката може да се срещне почти из цяла България. Расте обикновено около насипи, тъй като вирее най-добре в тревисти места на влажна почва. Растението трябва да се бере през лятото, понеже тогава в него са се задействали лечебните сили. Ако се набере преди това, няма да има ефект от него. Билкарите могат да потвърдят, че всяка билка трябва да се взима в сухо време, не бива да има роса по нея. Освен това, когато живовлякът се бере, той не трябва просто да се откъсва, а да се реже с остър нож. Листата не бива да се поставят плътно едно върху друго, а да се нареждат като в кошничка. Съхраняват се на сенчесто и хладно място.

Живовлякът и индийският живовляк могат и да се закупят наготово от аптеките или биомагазините. В България цената на тази билка е доста достъпна за повечето хора.

Успех на всеки, който желае да опита от лечебните свойства на този природен лек, но все пак се консултирайте и с лекуващия си лекар !

Източник: lekuvai

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login