Гювеч със свинско месо

Print Recipe
Гювеч със свинско месо
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Основни ястия
Кухня Българска
Време за подготовка 30 Минути
Време за готвене 70 Минути
Порции
Категория Основни ястия
Кухня Българска
Време за подготовка 30 Минути
Време за готвене 70 Минути
Порции
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Месото се измива, нарязва се на едри кубчета и се вари около половин час. Картофите, лукът, морковите се обелват и се нарязват на едро. Глинен гювеч или тавичка се намазва с тънък слой мазнина. На дъното, на която се поставят половината от зеленчуците (замразените не се размразяват!). Отгоре се нареждат сварените парчета месо. Покрива се с останалите зеленчуци. Всичко се овкусява със сол и черен пипер. Добавя се равномерно доматеното пюре. И се поръсва със ситно нарязания джоджен. Заливате всичко с бульона от месото и печете на 200 градуса около 40 минути.
Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Гювеч със свинско месо

Print Recipe
Гювеч със свинско месо
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Основни ястия
Кухня Българска
Време за подготовка 30 Минути
Време за готвене 70 Минути
Порции
Категория Основни ястия
Кухня Българска
Време за подготовка 30 Минути
Време за готвене 70 Минути
Порции
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Месото се измива, нарязва се на едри кубчета и се вари около половин час. Картофите, лукът, морковите се обелват и се нарязват на едро. Глинен гювеч или тавичка се намазва с тънък слой мазнина. На дъното, на която се поставят половината от зеленчуците (замразените не се размразяват!). Отгоре се нареждат сварените парчета месо. Покрива се с останалите зеленчуци. Всичко се овкусява със сол и черен пипер. Добавя се равномерно доматеното пюре. И се поръсва със ситно нарязания джоджен. Заливате всичко с бульона от месото и печете на 200 градуса около 40 минути.
Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply