Каримийн Поличату

Print Recipe
Каримийн Поличату
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Основни ястия
Кухня Индийска
Порции
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Направете резки по страните на рибата и втрийте в тях щипка куркума, чили и кориандър. Оставете да престои 10 минути, после запечете рибата в загрят тиган.
  2. В друг тиган загрейте кокосово олио. Добавете синапа, листата къри, джинджифила, чесъна, лютите чушлета и ги пържете две минути. Добавете шалота, подправките и останалите съставки и гответе, докато стане на пюре. Поставете рибата в тигана и я оставете да попие от пастата. Увийте я в банановото листо и печете 5 минути.
Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login

Каримийн Поличату

Print Recipe
Каримийн Поличату
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Основни ястия
Кухня Индийска
Порции
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Направете резки по страните на рибата и втрийте в тях щипка куркума, чили и кориандър. Оставете да престои 10 минути, после запечете рибата в загрят тиган.
  2. В друг тиган загрейте кокосово олио. Добавете синапа, листата къри, джинджифила, чесъна, лютите чушлета и ги пържете две минути. Добавете шалота, подправките и останалите съставки и гответе, докато стане на пюре. Поставете рибата в тигана и я оставете да попие от пастата. Увийте я в банановото листо и печете 5 минути.
Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login