Китайски рулца

Print Recipe
Китайски рулца
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Кухня Китайска
Време за подготовка 20 Минути
Време за готвене 40 Минути
Порции
Кухня Китайска
Време за подготовка 20 Минути
Време за готвене 40 Минути
Порции
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. За да приготвите палачинките: Разбийте брашното, водата, олиото и солта. Изпържете 8 палачинки.
  2. Пълнежа: Запържете каймата за 2 мин. Добавете нарязаните на лентички праз, зелен лук, зеле и бамбукови кълнове и пържете 2 мин. Добавете бобивите кълнове и нарязаните гъби и пържете още 1 мин. Прибавете скаридите, соевия сос и чилито на прах. Свалете от огъня.
  3. Загрейте олиото за пържене. За да направите палачинките, сипете по 2 супени лъжици от пълнежа върху всяка. Прегънете от всяка страна и започнете да навивате на руло. Залепете края на рулото с малко разбит белтък. Изпържете рулцата в силно сгорещено олио от двете страни. Извадете, оставете ги да се отцедят върху хартиена слафетка и поднесете веднага.
Recipe Notes

снимка:http://www.pinterest.com/

Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login

Китайски рулца

Print Recipe
Китайски рулца
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Кухня Китайска
Време за подготовка 20 Минути
Време за готвене 40 Минути
Порции
Кухня Китайска
Време за подготовка 20 Минути
Време за готвене 40 Минути
Порции
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. За да приготвите палачинките: Разбийте брашното, водата, олиото и солта. Изпържете 8 палачинки.
  2. Пълнежа: Запържете каймата за 2 мин. Добавете нарязаните на лентички праз, зелен лук, зеле и бамбукови кълнове и пържете 2 мин. Добавете бобивите кълнове и нарязаните гъби и пържете още 1 мин. Прибавете скаридите, соевия сос и чилито на прах. Свалете от огъня.
  3. Загрейте олиото за пържене. За да направите палачинките, сипете по 2 супени лъжици от пълнежа върху всяка. Прегънете от всяка страна и започнете да навивате на руло. Залепете края на рулото с малко разбит белтък. Изпържете рулцата в силно сгорещено олио от двете страни. Извадете, оставете ги да се отцедят върху хартиена слафетка и поднесете веднага.
Recipe Notes

снимка:http://www.pinterest.com/

Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login