Кулинарна класика за всеки ден и за празник

Сигурно непрекъснато чувате от най-различни готвачи колко е важно да се готви с качествени и пресни продукти. Двойката Чайлд-Пепен ще ви покаже и защо е така. Наред с останалите достойнства, приготвянето на прясна сьомга е много лесно. Може да се яде дори сурова, само поръсена с малко сол и подправки. Този тип обработка се нарича гравлакс и е норвежко ноу хау (опре ли до сьомга, норвежците са безспорни авторитети).

JandJCrop_300dpi
Освен напълно сурова, Мосю Жак и мисис Джулия ще ви покажат и печена риба – на фурна и на тиган. Така че подобаващо да се включите с меню за Никулден с едно бързо, лесно и много вкусно рибно блюдо. Дойдат ли празници, винаги е добре да се допитваме до класиката.

J J

„Мисис Чайлд, мосю Пепен – кулинарна класика за всеки ден” гледайте във вторник 6 декември от 11.00, 16.30 и от 21.00 ч.

 

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login