Лесен начин за настъргване на кашкавала

kak-lesno-da-nasturjem-kashkavala

Сигурно ви се е случвало да се затрудните при настъргването на кашкавал, особено когато той е от мек вид. Освен това, по рендето винаги остава известно количество. Сега ще ви предложим лесен начин, с чиято помощ ще се справите безпроблемно и бързо с тази задача.

За целта си подгответе:

  • ренде
  • 300 грама кашкавал
  • 10 милилитра олио, вода или незалепващ кулинарен спрей

Начин на приготвяне:

Намажете рендето с малко олио, вода или напръскайте със спрея. Настържете кашкавала по стандартния начин и ще забележите, че по рендето няма да има остатъци от продукта.

Източник: framar

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login