Лимонено тесто

Print Recipe
Лимонено тесто
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Порции
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Сложете маслото и двата вида брашно в средно голяма купа. Оризовото брашно ще направи бисквитите по-хрупкави и ронливи, защото не съдържа глутен. Разбийте продуктите с помощта на миксер със средна скорост, докато се смесят.
  2. Сипете солта, лимоновата кора и захарта и разбивайте докато се смесят. След това добавете яйцата и отново разбивайте. Извадете готовото тесто от купата и го оформете като диск. Увийте го в найлоново фолио и го сложете в хладилника поне за час преди да го използвате. Ако го използвате веднага, то може да е твърдо и еластично.
  3. Добре увито в найлоново фолио, тестото може да издържи 1 седмица в хладилника и 1 месец във фризера. Оставете го да се размрази в хладилника преди да го използвате.
Recipe Notes

Снимка: Pinterest

Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login

Лимонено тесто

Print Recipe
Лимонено тесто
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Порции
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Сложете маслото и двата вида брашно в средно голяма купа. Оризовото брашно ще направи бисквитите по-хрупкави и ронливи, защото не съдържа глутен. Разбийте продуктите с помощта на миксер със средна скорост, докато се смесят.
  2. Сипете солта, лимоновата кора и захарта и разбивайте докато се смесят. След това добавете яйцата и отново разбивайте. Извадете готовото тесто от купата и го оформете като диск. Увийте го в найлоново фолио и го сложете в хладилника поне за час преди да го използвате. Ако го използвате веднага, то може да е твърдо и еластично.
  3. Добре увито в найлоново фолио, тестото може да издържи 1 седмица в хладилника и 1 месец във фризера. Оставете го да се размрази в хладилника преди да го използвате.
Recipe Notes

Снимка: Pinterest

Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login