Лимонови елхички

Print Recipe
Лимонови елхички
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Време за подготовка 15 Минути
Време за готвене 20 Минути
Порции
броя
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Тестото се оставя на стайна температура за 5-10 мин., за да се отпусне. Смесете тестото и лимоновата кора, а след това разбъркайте със зелената боя.
  2. Разделете го на 20 парчета, като всяко се разделя като "гъсеничка". Върху леко намазана хартия за печене подредете елхичките, като гъсеничката се навива на спирала.
  3. Пекат се 8-10 мин. на 180 градуса. Оставят се 2 мин. във фурната и се охлаждат.
  4. Пудрата захар се разбърква с лимоновия сок до получаване на глазура. Нарисувайте "сняг" върху елхичките и поръсете със захарните пръчици. На върха поставете цветен бонбон като звезда.
Recipe Notes

снимки:http://www.pinterest.com/

Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login

Лимонови елхички

Print Recipe
Лимонови елхички
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Време за подготовка 15 Минути
Време за готвене 20 Минути
Порции
броя
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Тестото се оставя на стайна температура за 5-10 мин., за да се отпусне. Смесете тестото и лимоновата кора, а след това разбъркайте със зелената боя.
  2. Разделете го на 20 парчета, като всяко се разделя като "гъсеничка". Върху леко намазана хартия за печене подредете елхичките, като гъсеничката се навива на спирала.
  3. Пекат се 8-10 мин. на 180 градуса. Оставят се 2 мин. във фурната и се охлаждат.
  4. Пудрата захар се разбърква с лимоновия сок до получаване на глазура. Нарисувайте "сняг" върху елхичките и поръсете със захарните пръчици. На върха поставете цветен бонбон като звезда.
Recipe Notes

снимки:http://www.pinterest.com/

Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login