Маслено тесто

Print Recipe
Маслено тесто
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Порции
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Сложете двата вида брашно и маслото в купата на миксера и ги разбивайте докато се смесят добре. Сипете солта и пудрата захар и продължете да разбивате. Добавете яйцето и отново разбивайте. Придайте формата на диск на тестото, увийте го в найлоново фолио и го оставете в хладилника за около час. След това е готово за употреба.
  2. Тестото може да издържи така в хладилника около седмица, а във фризера около месец. Преди да го използвате го оставете да се разтопи в хладилника.
Recipe Notes

Снимка: Pinterest

Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login

Маслено тесто

Print Recipe
Маслено тесто
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Порции
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Сложете двата вида брашно и маслото в купата на миксера и ги разбивайте докато се смесят добре. Сипете солта и пудрата захар и продължете да разбивате. Добавете яйцето и отново разбивайте. Придайте формата на диск на тестото, увийте го в найлоново фолио и го оставете в хладилника за около час. След това е готово за употреба.
  2. Тестото може да издържи така в хладилника около седмица, а във фризера около месец. Преди да го използвате го оставете да се разтопи в хладилника.
Recipe Notes

Снимка: Pinterest

Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login