Миш-маш по селски

Необходими продукти:

яйца – 8

масло – 60 г или олио

домати – 4 броя, зрели

чушки – 7 – 8 пиперки

лук – 1 глава

сирене – 150 – 200 г

магданоз

сол

черен пипер – по желание

Начин на приготвяне:

Задушете в мазнината нарязания лук. Добавете изпечените, обелени и нарязани пиперки.

Щом чушките се запържат, добавете и обелените и нарязани на ситно домати. Задушете гозбата, докато течността се изпари напълно.

Тогава добавете натрошеното сирене, ситно скълцания магданоз и предварително разбитите с малко сол яйца.

Запържете при непрекъснато разбъркване до стягането на яйцата. Поднесете миш-маша топъл и поръсен с малко черен пипер.

Източник: Petel

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login