Момичешка логика?

Някои хора го наричат ​​момичетата логика, но аз предпочитам да го наричам модна лудост. Наистина ли мислите, че момичетата трябва изглеждаткато  анорексички, за да бъдат красиви? Не мисля,  защото считам, че красивите  момичета трябва да са и да изглеждат преди всичко здрави. За съжаление модата обаче обяви идеята,че „Skinny е красиво“.

Поради тази причина момичетата са обсебени от теглото си и размера на дрехите, които „трябва” да носят. Те се депресират, защото ако качат един или два килограма, веднага се подлагат на напълно небалансирани диети, прекарват дните си в стаята…  на хапчета с подозрителна репутация.

32321

Снимка: /beautifulshoes.org/

Това е смешно и тъжно.

Това е забавно, защото много момичета са просто прекрасни  за теглото си, но всъщност те не го знаят, тялото им изглежда добре – просто трябва някой да ги успокои и те да осъзнаят това. От друга страна това е тъжно, защото номер 3 изглежда много по-добре от номер 1…

Скъпи момичета, без значение какъв размер са дрехите ви, вие трябва да сте здрави. Златното правило е ​​нито с наднормено тегло, нито твърде слаби.

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login