Най-добрата възраст за отслабване при жените

Ако искате да постигнете успех в борбата с излишните килограми, най-подходящата възраст за това е 28 години, пише в . „Дейли мейл“, позовавайки се на резултатите от британско проучване, обхванало 3000 жени на възраст над 30 години.

Изследването, направено по поръчка на компанията-производител на напитката „Ламбрини Лайт“, показва, че най-голям успех с диетите постигат жените на 28 години. Те отслабват по-бързо, защото имат повече време и воля от дамите в другите възрастови групи.

На тази възраст жените освен това са по-загрижени за теглото си и са по-фокусирани върху целите си да свалят излишните килограми.

Жените, прехвърлили 30 години, често са твърде заети, за да контролират теглото си, а след 40-годишна възраст повечето дами вече са изгубили интерес да поддържат перфектен външен вид.

„В наши дни жените се омъжват по-късно, отколкото преди години. Много 28-годишни дами все още не са обвързани, търсят подходящи партньори и водят активен социален живот. Това обяснява защо те постигат по-голям успех в здравословното хранене и поддържането на добра фигура“, казва Сю Бек, един от авторите на изследването./ БТА,actualno.com

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login