Пълнен шаран с дробчета, праз лук и ориз

 

Продукти:
1 шаран
0,5 кг пилешки дробчета
1 праз лук
1 кафена чаша ориз
1 купичка смлени орехи
подправки по избор и вкус

Приготвяне:
Измийте и почистете рибата. Лукът се запържва леко в тиган, като през това време нарязаните на парчета пилешки дробчета се слагат да заврат леко, докато се изчистят напълно. След това дробчетата се задушават заедно с лука, ориза, орехите и подправките по ваш избор и вкус. Предварително приготвеният изчистен шаран се пълни с вече задушената смес, като остатъкът от нея може да посипете около рибата. След това завивате шарана във фолио и го печете около 30 минути.
Бон апети!

Източник: az-jenata

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login