ПЪЛНЕНА ФОКАЧА С ГЪБИ И КАШКАВАЛ от Джейми Оливър

Print Recipe
ПЪЛНЕНА ФОКАЧА С ГЪБИ И КАШКАВАЛ от Джейми Оливър
закуска
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Закуска
Кухня Английска
Порции
Продукти
Категория Закуска
Кухня Английска
Порции
Продукти
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Смесете жълтъците с киселото мляко, солта, захарта и лютивия пипер. Добавете брашното и бакпулвера и бъркайте до еднородност. Прибавете разбитите на сняг белтъци и разбъркайте леко.
  2. В плитък тиган задушете наситнения лук и нарязаните гъби и овкусете със сол и черен пипер.
  3. В предварително намазнена тавичка изсипете половината от тестото, отгоре разпределете плънката и настъргания кашкавал и покрийте с останалото тесто. Печете в загрята до 200о фурна за около 20 – 30 минути.
Recipe Notes

Снимки: Pinterest

Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login

ПЪЛНЕНА ФОКАЧА С ГЪБИ И КАШКАВАЛ от Джейми Оливър

Print Recipe
ПЪЛНЕНА ФОКАЧА С ГЪБИ И КАШКАВАЛ от Джейми Оливър
закуска
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Закуска
Кухня Английска
Порции
Продукти
Категория Закуска
Кухня Английска
Порции
Продукти
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Смесете жълтъците с киселото мляко, солта, захарта и лютивия пипер. Добавете брашното и бакпулвера и бъркайте до еднородност. Прибавете разбитите на сняг белтъци и разбъркайте леко.
  2. В плитък тиган задушете наситнения лук и нарязаните гъби и овкусете със сол и черен пипер.
  3. В предварително намазнена тавичка изсипете половината от тестото, отгоре разпределете плънката и настъргания кашкавал и покрийте с останалото тесто. Печете в загрята до 200о фурна за около 20 – 30 минути.
Recipe Notes

Снимки: Pinterest

Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login