Пълнени чушки с покълнал слънчоглед, тахан и сминдух

Продукти:

сушени чушки;
покълнал слънчоглед;
суров сусамов тахан;
сминдух;
вода.
Приготвяне:

Накиснете чушките в топла вода докато омекнат много добре (между 2 и 4 часа). Това ще ви позволи да ги напълните по-лесно.

В купичка разбъркайте няколко супени лъжици тахан с малко вода до получаване на гъст бял крем. В случай, че е необходимо, добавете още вода. Прибавете сминдух и една-две чаши изплакнат покълнал слънчоглед. По желание може да добавите други подправки, стафиди, зеленчуци или покълнали семена.

Напълнете чушките и не пропускайте да се зарадвате 🙂 Пълнени чушки с покълнал слънчоглед, тахан и сминдух 😉

Поднесете с радост и добри мисли. Да ви е сладко 🙂 Пълнени чушки с покълнал слънчоглед, тахан и сминдух 😉 

Източник: zdravjivot

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login