Печен кефал

Print Recipe
Печен кефал
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Време за подготовка 30 Минути
Време за готвене 30 Минути
Порции
Продукти
Време за подготовка 30 Минути
Време за готвене 30 Минути
Порции
Продукти
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Измийте и почистете рибата.Посолете я и я сложете в хладилника за 20 мин.
  2. Нарежете магданоза на ситно и напълнете рибите. След това ги намажете със зехтин.
  3. Поръсете ги с черен пипер и ги увийте с хартия за печене, предварително намазана със зехтин.
  4. Печете на 220 градуса за 30 мин.
Recipe Notes

снимки: http://www.pinterest.com/

Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login

Печен кефал

Print Recipe
Печен кефал
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Време за подготовка 30 Минути
Време за готвене 30 Минути
Порции
Продукти
Време за подготовка 30 Минути
Време за готвене 30 Минути
Порции
Продукти
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Измийте и почистете рибата.Посолете я и я сложете в хладилника за 20 мин.
  2. Нарежете магданоза на ситно и напълнете рибите. След това ги намажете със зехтин.
  3. Поръсете ги с черен пипер и ги увийте с хартия за печене, предварително намазана със зехтин.
  4. Печете на 220 градуса за 30 мин.
Recipe Notes

снимки: http://www.pinterest.com/

Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login