Пиле с грах

Print Recipe
Пиле с грах
Рецепта от Великотърновско
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Основни ястия
Кухня Българска
Време за подготовка 10 Минути
Време за готвене 20 Минути
Порции
Категория Основни ястия
Кухня Българска
Време за подготовка 10 Минути
Време за готвене 20 Минути
Порции
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Пилето се нарязва на парчета и се изпържва леко в мазнината
  2. В същата мазнина след изваждането му се прибавят последователно и се задушават ситно нарязаните лук и морковите, нарязани на кубчета.
  3. Когато омекнат морковите, се прибавят грахът, червеният пипер, черният пипер, 1 чаена чаша топла вода и месото.
  4. Ястието се посолява на вкус и се оставя да ври на тих огън до готовност. Преди свалянето му от огъня се поръсва със ситно нарязан магданоз.
Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Пиле с грах

Print Recipe
Пиле с грах
Рецепта от Великотърновско
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Основни ястия
Кухня Българска
Време за подготовка 10 Минути
Време за готвене 20 Минути
Порции
Категория Основни ястия
Кухня Българска
Време за подготовка 10 Минути
Време за готвене 20 Минути
Порции
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Пилето се нарязва на парчета и се изпържва леко в мазнината
  2. В същата мазнина след изваждането му се прибавят последователно и се задушават ситно нарязаните лук и морковите, нарязани на кубчета.
  3. Когато омекнат морковите, се прибавят грахът, червеният пипер, черният пипер, 1 чаена чаша топла вода и месото.
  4. Ястието се посолява на вкус и се оставя да ври на тих огън до готовност. Преди свалянето му от огъня се поръсва със ситно нарязан магданоз.
Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply