Пилешка супа „Цзи Хо Тан“

Print Recipe
Пилешка супа "Цзи Хо Тан"
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Кухня Китайска
Време за подготовка 10 Минути
Време за готвене 30 Минути
Порции
Кухня Китайска
Време за подготовка 10 Минути
Време за готвене 30 Минути
Порции
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Пилешкото месо се нарязва на ивички.
  2. Слага се да заври бульонът, посолява се и се пускат в него бамбуковите връхчета, а пяната се обира.
  3. Добавят се виното, пилешкото месо, шунката и накрая олиото.
Recipe Notes

снимка: http://www.pinterest.com/

Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login

Пилешка супа „Цзи Хо Тан“

Print Recipe
Пилешка супа "Цзи Хо Тан"
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Кухня Китайска
Време за подготовка 10 Минути
Време за готвене 30 Минути
Порции
Кухня Китайска
Време за подготовка 10 Минути
Време за готвене 30 Минути
Порции
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Пилешкото месо се нарязва на ивички.
  2. Слага се да заври бульонът, посолява се и се пускат в него бамбуковите връхчета, а пяната се обира.
  3. Добавят се виното, пилешкото месо, шунката и накрая олиото.
Recipe Notes

снимка: http://www.pinterest.com/

Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login