Поверително от кухнята: „Под капака на тенджерата” дебютира в ефира на Фиеста ТВ

e30631a67731a63334cfd158391b1bb2

Както знаем от знаменития Антъни Бурдейн, светът на професионалното готвене е безмилостно място, където няма място за аматьори. Понякога обаче късметът се усмихва на начинаещите и те получават достъп до онова тайнствено място кухнята на ресторанта. Това се случва в „Под капака на тенджерата“- едно предаване, далеч от всеки стереотип в кулинарната тема.
Ванчела и Мартин нямат представа от готвене, но имат голямо желание да се научат и късметът им ги отвежда зад кулисите на няколко софийски заведения.

662d6bfe81510d9416d38ed676802a5f
Как се прави паста? Най-добре можем да научим от италианците, а ако ни интересува готвенето на уок? Няма по-подходящо място от заведение за бързо хранене, където клиентът трябва да получи порцията си за не повече от три минути.
Ванчела и Мартин може да не знаят, че допреди 9-ти септември България е била най-големият износител на аспержи, но в рамките на една сесия се научават да ги приготвят прилично. Е сосът Холандез им се опъва, но и по-опитни готвачи не са го усвоили от първия път. Важното е, че в новото предаване „Под капака на тенджерата“ е забавно. То е всичко това, което никога не сте виждали на екран.

Гледайте „Под капака на тенджерата” всеки ден от 9.15 и от 17.30 ч. по Фиеста ТВ.

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login