Агнешка плешка със спанак за Великден

Print Recipe
Агнешка плешка със спанак за Великден
Основно ядене
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Порции
Продукти
Порции
Продукти
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Разрежете плешката на пеперуда, така че да се изпече по-бързо и равномерно. Втрийте в месото черен пипер и чесън. Покрийте месото с листа спанак и пресен лук. Поръсете с кедрови ядки и пресен джоджен. Навийте месото на руло и го вържете с касапски канап или друга връв.
  2. за марината: 4-5 с. л. зехтин; 2 с. л. балсамов оцет; 1 щипка черен пипер; ½ връзка нарязан на ситно магданоз; ½ ч. л. ситно нарязан джинджифил; ½ ч. л. сушени люти чушки; 1 ч. л. ситно нарязан чесън; сок от ½ лимон; Направете марината и залейте месото. Оставете го да се маринова поне 4 часа.
  3. Изпечете го на средно висока температура на барбекюто за 45 минути, като от време на време го обръщате.
Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login