Агнешко месо с девесил и зелен лук

Print Recipe
Агнешко месо с девесил и зелен лук
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Порции
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Нарежете агнешкото месо на парчета. Сложете ги в средно голяма тава. Сипете вода, която трябва да заеме един пръст от обема на тавата. Полейте с олиото. Печете в загрята на 200 градуса фурна като обръщате от време на време парчетата месо. Нарежете само дръжките на девесила на ситно и ги добавете към агнешкото. Подправете със сол и черен пипер. Нарежете зеления лук на кръгчета и листата девесил на дребно. Когато водата се е изпарила от тавата и месото е започнало да се запича добре, ги добавете. Разбъркайте. Поръсете с червен пипер и печете още около 10 минути.
Recipe Notes

Източник:blog.josi.bg

Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login