Агнешко задушено с кромид лук

Print Recipe
Агнешко задушено с кромид лук
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Основни ястия
Кухня Българска
Време за подготовка 20
Време за готвене 60
Порции
порции
Категория Основни ястия
Кухня Българска
Време за подготовка 20
Време за готвене 60
Порции
порции
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. В 1/3 част от разтопеното масло, вода и сол се задушава месото, след което се обезкостява и се нарязва на парченца.
  2. Гъбите се нарязват на ивици, пиперките на ситно, зеленият фасул- на дребни парченца и заедно със грахта се задушават в другата 1/3 част от маслото.
  3. Почистения лук се нарязва на ситно и се задушава с останалото масло.
  4. Прибавя се месото и се дозадушава. Залива се със сол по желание.
Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login