Агнешко задушено

Необходими продукти

  • 500 гр агнешко на порции
  • 100 гр гъби
  • 2 гл лук
  • 1 картоф
  • 6 скилидки чесън
  • 6 аспержи
  • 1 чаша бяло вино
  • 2 л вода
  • зехтин
  • сол
  • малко розмарин
  • магданоз
Print Recipe
Агнешко задушено
Гласове: 1
Оценка: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Порции
Порции
Гласове: 1
Оценка: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Нарежете чесъна и го задушете в малко зехтин. Добавете розмарина .Добавете агнешкото да се задушава. Сложете и лука.Нарежете гъбите и задушете и тях. Сложете малко сол, черен пипери виното. След като се изпари добавете магданоза и покрийте с вода .Оставете на бавен огън за около 1 час.Накрая се слагат аспержите за около 3 мин. Изпържете картофите на кубчета за гарнитура.Една различна идея за Великден!
Recipe Notes

Рецептата е от http://www.gotvachnicata.com/

Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login