Арабска питка с риба тон

Print Recipe
Арабска питка с риба тон
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Кухня Арабска
Време за подготовка 10 Минути
Време за готвене 30 Минути
Порции
Кухня Арабска
Време за подготовка 10 Минути
Време за готвене 30 Минути
Порции
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Рибата тон се отцежда от олиото и се раздробява, смесва се с майонезата, оцета, ситно нарязания пресен лук, сол на вкус, черен пипер и лютия сос.
  2. Яйцата и обеленият домат се нарязват на кубчета и също се добавят към сместа, която се разбърква много добре.
  3. Арабските питки се затоплят и се разрязват наполовина, получените джобове се пълнят със сместа.
  4. Може да се завие като дюнер.
Recipe Notes

снимка:http://www.pinterest.com/

Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login