Ароматен свински джолан

Print Recipe
Ароматен свински джолан
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Порции
Продукти
За шпиковане:
Порции
Продукти
За шпиковане:
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Месото измиваме и подсушаваме. Правим дълбоки разрези с остър нож в джолана. В купа смесваме всички подправки, нарязания на много дребно лук, маслото и разбъркваме. Във всеки разрез слагаме с малка лъжичка или с пръсти по малко от ароматното масло. Посоляваме целия джолан, поръсваме с къри и намазваме обилно с майонезата. Слагаме в плик за печене и наливаме 100 мл червено вино + 100 мл вода, 2 - 3 с. л. растителна мазнина и връзваме плика. Месото слагаме в тава и печем в загрята до 230 * С фурна, докато се запече. Щом течността заври намаляваме на 160*С и печем 2 - 2, 5 ч. зависи от големината на джолана /месото/.
Recipe Notes

Източник:vkusnoikrasivo.com

Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login