Бадеми с пармезан и дижонска горчица

Print Recipe
Бадеми с пармезан и дижонска горчица
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Мезета и разядки
Порции
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Фурната се загрява на 150 С. Огнеупорна тава се застила с хартия за печене или алуминиево фолио. Горчицата заедно с маслото, розмарина, солта и пипера се разбъркват в голяма купа. Прибавят се бадемите и се разбъркват, така че да се покрият равномерно със сместа. Поръсват се с пармезан и отново се разбъркват. Изсипват се на един слой в тавата и се пекат 10 минути. Разбъркват се и се запичат още 10 минути. Бадемите с дижонска горчица и пармезан трябва да бъдат сухи и леко оцветени, но не кафяви.
Recipe Notes

Източник:gotvetesmen.com

Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login