Беляши

Print Recipe
Беляши
Стават и с готово тесто. Руските тестени закуски са направо чудесни!
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Закуска
Кухня Руска
Порции
Продукти
Категория Закуска
Кухня Руска
Порции
Продукти
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Замесва се тесто, разделя се на топки по 40-50 гр. Месото се смила, омесва се с подправките и лука. Топките тесто се разточват, в средатас е слага от плънката и краищата се защипват,като по средата остава каймата непокрита.Придава им се кръгла форма. Изпържват се в сгорещено олио или масло, като първо се слага с месото надолу, а после се обръща от другата страна.
Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login