Бяла риба в ябълково вино

Print Recipe
Бяла риба в ябълково вино
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Време за подготовка 15
Време за готвене 30
Порции
Продукти
Време за подготовка 15
Време за готвене 30
Порции
Продукти
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Загрейте маслото в тигана.
  2. Добавете лука за около 5 мин.
  3. Добавете виното, ментата, солта и пипера.
  4. Оставете да заври и намалете огъня.
  5. Добавете филето и оставете да се задуши за 10-15 мин.
  6. Отстранете тигана от огъня.
  7. В част от соса добавете ябълките, покрити със сметана.
Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login