Чебуреки

Print Recipe
Чебуреки
Руската кухня е ненадмината за тестени продукти. Чебуреките се приготвят лесно, бързо и са много вкусна закуска.
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Закуска
Кухня Руска
Порции
Продукти
Категория Закуска
Кухня Руска
Порции
Продукти
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Замесва се тесто, оставя се да почине за половин час.... Кипнете водата, изсипете я в съда за месене. Бъркайки бавно, прибавете 1 чаена чаша брашно. Нека то се разтвори добре във водата без да се образуват бучки. Оставете да изстине. Едва след това добавете останалото брашно, яйцето, олиото, солта, водката.
  2. Каймата се омесва с останалите продукти. Правят се топчета от тестото, разточват се, слага се от каймата, прегъва се на две и се защипват краищата. Формата е като полумесец.Пържат се в маслена баня.
Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login