Дип от авокадо, сусамов тахан и сумак

Print Recipe
Дип от авокадо, сусамов тахан и сумак
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Мезета и разядки
Порции
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Плодовете авокадо се разрязват на две по дължина. Отстраняват се костилките и плодовете се обелват от кората. Слагат се в кухненски робот заедно с лимоновия сок и се пюрират. Добавят се зехтинът, сусамовият тахан и подправките. Посолява се със сол и черен пипер на вкус. Сместа отново се пюрира докато стане гладка и придобие консистенция на майонеза.При сервиране дипа се поръсва с черен сусам.
Recipe Notes

Източник:kulinarno-joana.com

Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login