Дяволски кекс

Print Recipe
Дяволски кекс
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Десерти
Кухня Българска
Порции
Продукти
Категория Десерти
Кухня Българска
Порции
Продукти
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Брашното се пресява със солта и содата. Жълтъците се отделят от белтъците и се разбиват. Смесват се с разбитото със захарта масло. Прибавят се брашнената смес и млякото, а накрая и разтопеният шоколад. Белтъците се разбиват отделно и се слагат накрая. Сместа се изсипва в две намазани с масло форми и се пече в умерена фурна (180 °С) около 35 мин. Глазурата се приготвя, като се смесят захарта и какаото и постепенно се прибавят към разтопеното масло. Накрая се сипва млякото. Разбива се на гладка смес и се заливат кексовете. Оставят се да се втвърди глазурата.
Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login