Фалафели

Print Recipe
Фалафели
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Кухня Арабска
Време за подготовка 15 Минути
Време за готвене 30 Минути
Порции
Продукти
Кухня Арабска
Време за подготовка 15 Минути
Време за готвене 30 Минути
Порции
Продукти
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Нахутът се накисва в 750 мл вода.
  2. На следващият ден накиснатият нахут се прекарва през мелачка за месо.
  3. Слагате връзката магданоз и чесънът.
  4. Отново смелвате тестото
  5. В готовото тесто се слагат 3 ч.л. сол и 7 ч.л. от готовата подправка или описаните горе подправки.
  6. Всичко се обърква много добре и се долива 100 мл вода.
  7. Оформят малки, леко плоски кюфтенца.
  8. Пържат се в силно загрята мазнина
Recipe Notes

снимка: http://www.pinterest.com/

Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login