Франкфуртска супа с кренвирши

Print Recipe
Франкфуртска супа с кренвирши
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Супи
Време за подготовка 10
Време за готвене 30
Порции
Категория Супи
Време за подготовка 10
Време за готвене 30
Порции
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. В 2/3 от маслото и 1 с.л вода се задушават до омекване ситно нарязания лук, разбърква се с брашното и червения пипер и се залива постепенно с 5 чаши гореща вода или бульон.
  2. След завирането на течността се прибавят кренвиршите, предварително почистени от обвивката, нарязани на кръгчета и задушени в останалото масло.
  3. Супата се посолява и се вари 5-6 мин.
  4. Накрая се добавят млякото, разбитата сметана, настърганото индийско орехче и смлян черен пипер.
Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login