Горски пънчета

Print Recipe
Горски пънчета
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Основни ястия
Кухня Българска
Порции
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Картофите се сваряват,обелват и докато са топли се смачкват на пюре.Добавят се 2 яйца,настъргания кашкавал,сол на вкус,смлян черен пипер и чубрица.На плота се разстилат две кори,намазват се с мазнина и на единия край се разстила част от картофената смес.Отгоре се нареждат резени бекон и тънки колелца топено сирене и се завива на стегнато руло.Нарязва се на парчета по 5-6см. и се изправят в тавата.Отгоре се стисват леко да придобият конусовидна форма.По този начин се завива и останалата картофена смес,бекона и топеното сирене.Подготвените пънчета се запичат в гореща фурна до зачервяване. Гъбките се разполовяват и се запържват в олио,като се подправят със сол и черен пипер. Пънчетата се сервират върху канапе от зелена салата,с гъбките наоколо.
Recipe Notes

Източник:blog.josi.bg

Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login