Кeкс с карамел, шоколад и още нещо

Print Recipe
Кeкс с карамел, шоколад и още нещо
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Десерти
Кухня Английска
Порции
Продукти
Категория Десерти
Кухня Английска
Порции
Продукти
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Загрейте фурната до 220 градуса С. Леко смажете тавичка и оставете настрана. В голяма купа, Разбийте заедно шоколадовия пудинг и млякото в продължение на една минута. Добавете готовото брашно и разбъркайте, докато напълно са комбинирани. Сложете тестото равномерно в долната част на подготвената тава. Поръсете със ситно нарязани карамелени бомбони. Печете кекса 30-40 минути или докато краищата се отдръпват от страни и клечка за зъби поставена в тортата ще излезе чиста. Извадете тортата от фурната и оставете да се охлади. Изсипете парченцата шоколад в средно голяма купа и разтопете в микровълнова за 2-3 мин., като се разбърква на всеки 30 секунди, докато е напълно се разтопи шоколада.
  2. С помощта на лъжица намажете шоколада върху изстиналата торта. Сервирайте тортата със сметана, ако желаете.
Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login