Камамбер с ягоди и розмарин

Print Recipe
Камамбер с ягоди и розмарин
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Мезета и разядки
Порции
Продукти
Категория Мезета и разядки
Порции
Продукти
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Медът се загрява леко на бавен огън с водката, розмарина и зърната черен пипер. Кипва се и се вари 5 минути при непрекъснато бъркане.Сваля се от котлона, покрива се с капак и се оставя леко да се охлади. Ягодите се почистват и се разрязват на четвъртинки. Напръскват се с балсамов оцет.Камамберът се разрязва на две по хоризонтала, за да се получат два кръга. Слагат се в тавичка с хартия за печене с разрязаната част нагоре и се пекат 5 минути на 220 градуса.Сервира се заедно с ягодите, като сиренето и ягодите се поливат с меда и се поръсват с мления черен пипер. Сервира се веднага.
Recipe Notes

Източник:

Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login