Канелен хляб

Print Recipe
Канелен хляб
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Десерти, Закуска
Порции
Продукти
За глазура:
Категория Десерти, Закуска
Порции
Продукти
За глазура:
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. В голяма купа смесете маслото, захарта, яйцето, ванилията и канелата в тази последователност. Разбийте добре докато стане пуккав крем. Пресейте брашното и содата за хляб върху мокрите съставки и изсипете айрана. В отделна малка купа смесете захарта и канелата за глазурата. Сложете тестото и печете около 40-45 минути на около 180 градуса. 5 минути преди да извадите поръсете със захарта и канелата и оставете леко да се запече. Сервирайте вече като се е охладило.
Recipe Notes

Източник:everydaydishes.com

Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login