Картофена Casserole

Print Recipe
Картофена Casserole
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Порции
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Загрейте фурната до 220 градуса. Разтопете 1/4 чаша масло или маргарин и го изсипете в една тавичка, след което добавете 1/2 от картофите. 3 В отделна купа смесете бульона със заквасената сметана, млякото и зеления лук, след това се налива 1 /2 от тази смес при картофите. Разстелете сместа равномерно с помощта на шпатула. Сол и черен пипер на вкус . Поръсете една чаша настъргано сирене отгоре. 5 Добавете остатъка от картофите и се изсипва останалия бульон, отново разпределете равномерно с помощта на шпатула. Сол и черен пипер на вкус . Поръсете сирене отгоре. Пече се в продължение на 55 минути или докато сиренето хване хрупкава златиста коричка. Когато е готово, оставете го за 5-10 минути преди нарязване на порции.
Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login