Кавърма по турски

Print Recipe
Кавърма по турски
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Основни ястия
Кухня Турска
Време за подготовка 20 Минути
Време за готвене 60 Минути
Порции
Продукти
Категория Основни ястия
Кухня Турска
Време за подготовка 20 Минути
Време за готвене 60 Минути
Порции
Продукти
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Лукът се пържи до златисто в маслото, а след това се прибавя месото и се пържи до зачервяване.
  2. Посолява се и се залива с гореща вода, след което ври, докато солта се изпари и започне да се пържи.
Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login