Кокосови шоко рожковци

Print Recipe
Кокосови шоко рожковци
Инструкции
  1. Смесете стафидите/фурмите, бананите и брашното от рожкови/какаото в кухненски робот или блендер и ги пасирайте до хомогенна смес. Добавете кокосовите стърготини и продължете омесването за още минута-две докато се получи хомогенна смес. Върху тавичките на дехидратора с помощта на лъжица оформете вашите бисквитки с дебелина около сантиметър (ако са по-дебели ще останат по-влажни). Започнете сушенето при температура 50-55С (120-130F) за 1 час, след което намалете дехидратора до “умерена сурова температура” 40-44С (110-115F) и продължете сушенето за още 11 часа. Готовите бисквитки можете да сервирате с чаша ядково мляко, но също така биха се комбинирали отлично с чаша прясно изстискан сок от грейпфрут поради неговата леко тръпчива жилка.
Recipe Notes

Източник:recipemagician.com

Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login