Крем карамел с боровинков сос и ягода

Print Recipe
Крем карамел с боровинков сос и ягода
Гласове: 1
Оценка: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Десерти
Кухня Българска
Порции
Категория Десерти
Кухня Българска
Порции
Гласове: 1
Оценка: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Пригответе светъл карамел и облейте с него стените на формичките. Затоплете 400 г мляко, разбийте 4 яйца със 125 г захар и ги смесете. Ароматизирай­те с ванилия и разсипете В купичките. Печете на водна баня около 1 ч при температура на 180 градуса.
  2. Поднесете с боровинков сос - от 150 г боровинки, 100 г захар и 50 г вода. Добавете и ягода.
Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login