Кюфтета пармеджано с дяволски сос

 

 

Print Recipe
Кюфтета пармеджано с дяволски сос
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Основни ястия
Порции
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. За доматения сос : Загрейте зехтина. Разбъркайте се вътре чесъна и аншоа филетата, докато се смесят и чесъна се запече, около 3 минути. Добавете виното, червения пипер на люспи и солта- варете, докато виното намалее наполовина, за около 5 минути. Добавете доматеното пюре, розмарина и доматите, намалете котлона, за да къкри и варете, докато се сгъсти - около 30 минути.
  2. За кюфтетата: Загрейте фурната до 220+ градуса. Леко намажете хартия за печене и я оставете в тавичка настрана.Комбинирайте каймата, чоризото (нарязано на малко парчета), галетата, Pecorino-то, червения пипер, солта и яйцето в средно голяма купа и ги поомесете. Смесете и моцарелата. Направете 16 топки, използвайки ръцете си, и след това ги подредете върху листа за печене. Пече се до зачервяване - около 12-15 минути. Може да се появи леко розово, но те е защото има и чоризо.
  3. В същото време, намаслете хляба с четка натопена със зехтин. Нарежете моцарелата на резени равномерни филийки и ги наредете върху двете половини на хляба, а след това се прехвърлят в тава или квадратна кошничка, направена от алуминиево фолио . Запечете докато станат леко златисти и хрупкави - от 5 до 7 минути.
  4. Сервирайте - четири кюфтета върху всяко хлебче и 1/2 черпак от соса.
Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login