Лодки от патладжан с гъби

Print Recipe
Лодки от патладжан с гъби
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Основни ястия
Кухня Руска
Порции
Категория Основни ястия
Кухня Руска
Порции
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Измитите гъби се варят във вряща вода около 20 мин. След това се запържват в олио.
  2. Сините домати се измиват, отрязват се краищата и се нарязват на половина. Леко се издълбават и се отстранява част от вътрешността им. Посоляват се и се оставят за 20 мин. за да се отстрани горчивината. След това се изплакват с вода, изсушават се и се намазват с растителното олио. Изпечете с в тавичка с поставена в нея хартия за печене във фурна за 15мин. на 220 градуса.
  3. Запържва се в тиган лука и чушките, нарязани на малки кубчета. Добавете доматите и задушете за около 5 минути. Накрая добавете нарязания на ситно чесън и няколко минути след това свалете от печката.
  4. Зеленчуците добавете към гъбите. С получената смес напълнете патладжаните, поръсете с настърган кашкавал и запечете във фурната за около 12-15 минути.
Recipe Notes

alex-povar.blogspot.ru

Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login